Pioneer DV-220
|
|
Riddick | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 09:41 | Üzenet # 1 |
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 54
Állapot: Offline
| Pioneer DV-220V DVD-lejátszó Lejátszó tulajdonságai: - DivX/MPEG4, JPEG, MP3, SVCD, Video CD, WMA lejátszása - CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW kezelése - Koaxiális, Komponens, SCART, USB csatlakozók - Dolby Digital dekóder Letöltések Pioneer DV-220 típushoz: Original firmware StM V1.0 firmware Javított firmware (nagyobb felirat) Olvasd el! - PIONEER legyen a lemez neve!
|
|
| |
Riddick | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 11:49 | Üzenet # 2 |
| Változások az fw-ben! Javított firmware változásai: (Forrás: StM féle YKD9615B_V10_CP1252.zip) - Bejelentkező képernyő cseréje - Ékezetek javítása az OSD betűkészletében - Nagyobb méretű, 2 körvonalas betűkre cserélt feliratok - cp1250-es (Közép-Európa) fontkészlet
|
|
| |
Air | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 14:13 | Üzenet # 3 |
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
| Szia! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e azon módosítani, hogy a fájlböngészőben ne csak 14 karakter jelenjen meg a fájlok nevéből, illetve, hogy a fájlnevekben szereplő ékezetes karaktereket is jelenítse meg. Ez a két "kardinális" problémám lenne a lejátszóval. Előre is köszi. ui: A pioknál elő szokott fordulni firm frissítés közben elhalálozás, mint régebben a Yamadáknál volt?
|
|
| |
Riddick | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 14:52 | Üzenet # 4 |
| Szia! Nem tudom ilyen mélységig visszafejteni a firmware-t, a Pióknál különösen nem. A PioneerFAQ-n sem emlegetnek ékezetes hosszú fájl neveket, pedig ők a Pioneer guruk. Nem jellemző a firmware frissítés közbeni lefagyás, de természetesen semmi sem kizárt. Nem véletlen, hogy "Mindenki csak saját felelősségre" szöveggel szokták zárni az fw-ék mellé csatolt Readme-ket. Azért ha mégis megtörténne a baj, akkor (a Mediatek chip-es alaplap miatt) vissza lehet tölteni az eredeti gyári fw-t, igaz, ahhoz egy speciális soros kábel is szükséges.
|
|
| |
Riddick | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 16:10 | Üzenet # 5 |
| Quote (Air) Akkor a fenti kérdések megoldásáról ne is álmodjak? Nem szabad feladni az álmokat, előbb-utóbb megvalósulnak. Egyes Pióknál (pl. 410-es) már 42 karakteres a fájlnév, talán erre is sor kerül.
|
|
| |
Air | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 20:24 | Üzenet # 6 |
| A PioneerFAQ-sokkal fel lehet venni a kapcsolatot valahogyan? Megpróbálnék tárgyalni velük.
|
|
| |
Riddick | Dátum: Kedd, 2010-03-02, 07:08 | Üzenet # 7 |
| Esetleg az StM V1.0 féle Readme-ben található support@pioneerfaq.info email-re írhatnál.
|
|
| |
Air | Dátum: Hétfő, 2010-03-15, 17:21 | Üzenet # 8 |
| Köszi. Hozzáadva (2010-03-15, 17:21) --------------------------------------------- Szia! Bocsi, hogy nagyon eltüntem, de beteg voltam. Írtam ma a PioFAQ-nak arra a címre amit adtál, remélem válaszolnak. Nálad esetleg van valami fejlemény? Előre is köszi.
|
|
| |
Probert | Dátum: Hétfő, 2010-04-05, 18:39 | Üzenet # 9 |
Üzenetek: 7
| Heló! Tudom ez nem a Pioneer DV-400 topikja, de nem tudtam máshova írni. Rokonom felhomályosított, hogyha frissítem a Pioneer DV-400 asztali lejátszóm firmware-jét, akkor azzal megnövelhető az srt feliratfájlok betűmérete. Annyit szeretnék kérni, hogy készítenél e egy olyat, amelyikben a magyar ékezetes betűkészlet mérete 30-as. Mert nekem amit innen le tudok tölteni, 32-es az nagy. A plasma tv-men a 32-essel a "j,g,y" betűk alsó szára kilóg, ha kétsoros a felirat, tehát nem látszik. A gyári, ha jól tudom 20-as. Rokonom küldött egy 28-as méretű magyar ékezetes betűkészletet, de azt még mindig kicsinek találom. Nagyobbat nem találtunk sehol, csak a 32-est. Esetleg letölthetővé tennél-e egy 30-as méretű magyar ékezetes készletet, hogy magam bele tudjam szerkeszteni az MTKReMaker programmal. Segítségedet előre is köszönöm!
|
|
| |
Riddick | Dátum: Hétfő, 2010-04-05, 18:47 | Üzenet # 10 |
| Szia! Kb. 1 óra múlva belinkelem ide az fw-t.
|
|
| |
Riddick | Dátum: Hétfő, 2010-04-05, 19:30 | Üzenet # 11 |
| Van a zip-ben egy readme fájl, abban találod a különbségeket a gyárihoz képest. Letöltés: Pioneer_DV-400V_pr01.zip
|
|
| |
Probert | Dátum: Hétfő, 2010-04-05, 20:02 | Üzenet # 12 |
| Nagyon köszönöm! Azonnal irom lemezre és frissítem is, hogy kipróbáljam. Hozzáadva (2010-04-05, 20:02) --------------------------------------------- Fel is raktam. Nagyon király a betűméret. Csak annyit vettem észre, hogy a te általad belinkelt firmware-ben a felirat magasabban van mint amit én felraktam. Ezt valahogyan lejjebb tudom mozgatni a MTKReMaker programmal? Mert az jobban tetszik, hogy a tv szegélyéhez közelebb van. Annyiszor nem szeretnélek zargatni, hogy az igényeimnek megfelelően be tudjuk lőni.
|
|
| |
Riddick | Dátum: Kedd, 2010-04-06, 06:17 | Üzenet # 13 |
| Ha eltaláltam a megfelelő kijelölő keretet, akkor ennél az fw-nél lejjebb kerül a felirat. Informálj légyszíves a mértékéről. Letöltés: Pioneer_DV-400V_pr02.zip
|
|
| |
Probert | Dátum: Kedd, 2010-04-06, 09:39 | Üzenet # 14 |
| Nagyon szépen köszönöm ezt is elmentem magamnak! De később átfutottam a dvd beállítás menüjét, és megleltem a divx opcióban a felirat pozició mozgatását. A -30-as pozició jónak tűnik. Elnézést a dupla munkáért. Nagy volt a hév a sikeres telepítés és működés után, ezért akkor csak azokat a funkciókat néztem és változtattam (felskálázás és képformátum) amiket régebben is. Még1x óriási köszönet a dupla melóért! Kipróbálom ezt is, hogy informálni tudjalak, hogy jó e a pozició alapban is. Hozzáadva (2010-04-06, 09:01) --------------------------------------------- Elnézést a dupla melóért! De a nagy hévben, hogy sikerült frissíteni, és hogy milyen jó lett, átsiklottam a divx beállításokon a menüben. Csak azokat a dolgokat állítottam, amiket régebben is(képformátum 16:9-re és a felskálázás). Később vettem észre, hogy a divx felirat pozicióját is lehet állítani, és a -30-as hibátlan. De azért kipróbálom ezt is, hogy informálni tudjalak, hogy ennek a firmware-nek a felirat pozicionálása alapon is jó e? Gondolom azért érdekel ezen firmware milyensége, hogyha másnak is akad ilyen problémája, akkor neki már helyesen tudd pozicionálni. Még1x kösz a dupla melót! Kipróbálom és értesítelek! Hozzáadva (2010-04-06, 09:39) --------------------------------------------- Bocs a kettős válaszért, csak nem vettem észre, hogy a 2. oldalra csúszott a válaszom, és írtam még1x. Na felraktam a 2. firmware-t amit küldtél, de az nem jól pozicionálja alapból a feliratot, mert nagyon lenn van. De a +10-re állítva annyit tol fel, hogy így is jó helyre kerül. Azt vettem még észre, nem tudom, hogy ez az új firmware-nek köszönhető e, hogy nekem a gyárival a dvd elején lévő kijelző időnként villogott. Most ezt nem teszi. THX
|
|
| |
Probert | Dátum: Szombat, 2010-04-24, 20:49 | Üzenet # 15 |
| Szia! Bocs, hogy megint zavarkodom! Annyi kérdésem lenne, hogy a Pioneer DV-350S típushoz tudsz firmware-t? Egy barátomnak szeretném megcsinálni a frissítést. Vagy ennél a típusnál nincs értelme? Mert az a problémája, hogy bizonyos lemezeket, amiket eddig lejátszott, azt most nem teszi hibátlanul. Elég érzékeny az újraírható DVD-kre is. Valamint a saját maga által készített DVD-ket avi-ból esetenként fekete-fehérben játssza le.
|
|
| |
|